• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Masters of Drašnice!
 
 

Masters of Drašnice!

Klasična situacija! Stipe doleće sa pola smjera sa sigom u ruci - oduševljen! Nina u podnožju se ne zabrinjava... :-)

Whittall's

Whittall's in action!

Drašnice, biser juga, spavaju zimski san. Usprkos dva bolting-a i solidnom broju smjerova, nije se puno penjalo. Okruženi kilometrima stine i razasuti na više fronta, ST asevi nisu mogli ponudit više. Nije se stiglo i nije ima ko. 


Nina & Steven James Whittall, legendarna naveza poznata po velikom radijusu kretanja i bold and proud penjačkom stilu, prije par vikenda kreće upravo u Drašnice.
Asevi su u podnožju sektora Žut uspili preživit napad veprova koji su inače česta pojava u tom području i više je pravilo nego slučajnost da će te ih susrest u podnožju stine. Stipe je potom uša u najdesniji smjer kojeg je zadnji put uredia skupa sa Danijem, di je nakon sidrišta produžia dalje još tri kratke dužine koje je, u svom stilu, povuka on gear - na čokove i friendove. Engleski adrenalin junkie, od nedavno sa hrvatskom putovnicom, nam se povjerio da je u spomenutoj vertikali preživia životnu dramu. 

Nina, koja je navikla na drame svog životnog suputnika se nije uzbuđivala. Ona zna da je Stipi za normalno funkcioniranje, svako malo potriba ugrozit život i umrit od straja, baš ka šta je Keith Richardsu svako toliko potriba minjat krv u Švicarskoj. Njoj je bilo odlično i kaže da su je Drašnice oduševile. Lipo je to čut jer oni koji je bolje poznaju znaju da Mala rijetko sipa komplimente.

....

>>> Foto priča - Drašnice bolting


Komentari  

 
0 #1 Dani 2012-02-12 13:41
Haha, bravo asevi. Jedva čekan doli ;-) Damireeeeeeee, javiiii seee!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07