• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Strašna ofenziva!
 
 

Strašna ofenziva!

Demir u napadu od gori!

U srcu centrale

Spontano i od srca !!!




Spontano, od srca i bez puno planiranja nastavlja se strašna ofenziva na Klobuk! Od gori, o doli, s liva, desna, sa svih strana i u svim sektorima asevi su zasukali rukave. Prodaje se ovih dana obiteljsko srebro i troše pare za crne dane jer spitova se mora imat, a kruva i mlika samo ako bude!

U livon sektoru bušenje su predvodili Daniel Dallas Piccini i Boris Big Boy Zokić! Dane ulazi i dovršava potpuno novu liniju, a Boćante finišira onu u koju je uletia prošle nedilje. Demir El Comandante Barić absajla u srce centrale di započinje potpuno novu mamut liniju desno od Prototipa, a u Zmajevon gnjezdu Mike Polić & Co. vuču novi 25 metarac desno od popularnog Macaklina.



I to nije sve. Penjalo se, čistilo, četkalo, vezivale mini ferate, magnezijala hvatišta u novin projektima i sijala ukapčanja di god se stiglo. Sve više prolaznika sa makadama u čudu upire pogled prema užurbanom Klobuku, ka da i sami kuže da se gori polako ali sigurno događa nešto veliko.

I zato ako imate koju kunu viška donirajte je za spitove i postanite dio ove strašne ofenzive! Dica će van bit zahvalna kad im kažete - " I tata je doniro sine!"


>>> ...

Dallas i Big Boy kontroliraju situaciju u velebnom sektoru koji oduzima dah!

Livi kantun

Zaživile su Pipine i Beovićeve ploče u centrali...Marulovi friški asevi su se odlično snašli na planinskom zraku Klobuka!

Gužva :-)

... prevjesi nadziru ofenzivne aktivnosti Mike Polića koji se usudia u bilin bičvama napast Zmajevo gnjezdo!

Zastrašujući

     

Komentari  

 
+2 #1 Marin S. 2012-01-17 18:14
Bilo je lipo na klobuku, stiskali su se krimpovi, atmosfera je bila opuštena, ugođaj vrhunski... A posli svega - GRADELA ( čevapi od teletine ) kod našeg asa Maria... Pozdrav Presidenteu Daniu i njegovoj ekipi koji su marljivo radili nove smjerove.... I evo jedna pismica koja dočarava atmosferu koja je vladala na Mosoru... Pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=MoE6SeSm268
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990