• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Report: PH Visoka!
 
 

Report: PH Visoka!

Bapsi u drugom smjeru, trenutak prije nego su je suci spustili na pod jer je stala nogom na spit...

...

Zadnje natjecanje sezone...


...







Lead PH za mlade je održan ove subote u organizaciji SPK Marulianusa. Akcija je trajala cili dan, a okupilo se 69 natjecatelja iz 11 klubova. Drago nam je da se lead disciplina ponovo vratila u Split. Iako se teško mirit sa infrastrukturom metropole, stina na Visokoj je dokazala da ipak može ponudit solidnu lead liniju.

SPK Marulianus je imao cilj da sve skupa bude na što je moguće višem nivou. Vodili smo se željom da se dica napenju i da imaju uspomenu na ovo natjecanje. Iako se uvik može bolje, virujemo da smo ponudili kvalitetnu organizaciju i da će se naši mladi rado sjećat jučerašnjeg natjecanja. Tili bi se zahvalit svim Marulovim asevima koji su dane i noći proveli u pripremi natjecanja. Također zahvalili bi se SPK CAF-u na više nego korektnoj suradnji, te našim sponzorima ZAST-u i Grafexu.

U najbrojnijoj kategoriji cicibana najbolje rezultate među djevojčicama su redom osvojile 1.Martina Puljak iz PK Splita, 2.Kaja Javorić iz Pulfera, 3.Lena Gregurek PDS Velebit. Naša Vana je bila 7. Kod dječaka naš Leon je bia 3., oma iza Fran Zekana iz PDS Velebita na drugom i Luke Marinića iz RAK-a na prvom mjestu. Naš Martin je bija 4., Toma 5. i Damjan 7. Bravo Cicibani!

Kadeti se još nisu prilagodili na penjanje ka prvi, pa su i dalje najmanje brojna kategorija. Kod dječaka medalje su podilili 1.Antonio Mazalin 2.Krešimir Domazet 3.Antonio Krivić, svi iz CAF-a, a djevojčica 1.Stela Pečenec iz Pulfera, 2.Iva Štefičar iz Direkta 3.Kasja Rnjak iz CAF-a.

Naša ženska ekipa najuspješnija je bila u kategoriji starijih kadetkinja di su 2. i 3. bile Danči i Lea. Pobjedu je zasluženo odnjela Lara Juriša iz Zagreba. Među dječacima prvak hrvatske je postao Riječanin Vito Mužević , drugi je bia Sebastian Banko iz Onsighta, a treći Karlo Jakić iz CAF-a.

Filip Pečenec je odnia pobjedu u prestižnoj juniorskoj kategoriji. Marulovi asevi Duje Milić i Frane Gilić su se morali zadovoljit drugim i trećim mistom. U ženskoj kategoriji definitivno okršaj dana. Barbara Gilić ostaje iza Karle Vlatković, a na broncu je peškala Lucija Jedrejčić iz Hiperaktiva.

Usprkos podužem čekanju i kasnom startu, stariji juniori su pokazali puno srca na terenu. Govorčin je bia prvi, Tomislav Šproh drugi, a Ivan Vučić iz CAF-a treći. Nažalost u ženskoj kategoriji smo imali samo jednu natjecateljicu Martinu Marić iz SPK CAF-a.

U ekipnom poretku 1. misto je odnia SPK CAF, SPK Marulianus je bia drugi, a SPK Pulfer treći. Potpune rezultate pronađite ovdje.

Cepix je cili dan bia na terenu - fotogalerija je u pripremi.


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990