• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Poskoci napadaju!
 
 

Poskoci napadaju!

93. uređeni smjer na Majci! 100-ja se bliži polako ali sigurno!

Nova (stara?) linija.

Bold and proud!









Žestoko je bilo nekidan na Gredi! Dobro opremljena i visoko motivirana naveza Marulovih Poskoka uleće u najmisteriozniji sektor Grede - Bermudski trokut, poznat i kao predvorje Velike rupe, i dariva nas novom vrhunskom linijom koja im je dugo bila u planu.
Nije sve išlo glatko kako se na prvi tren čini. Bermudski trokut je ogroman komad stine u kojem se, kao šta i samo ime sugerira, lako izgubit i dezorjentirat! Zbog 2 šlepera bovana koje su očistili iz smjera put do Velike rupe je bia zatvoren na par sati, a promet se usmjerava na zapad u pravcu Bulete, pa zaobilazno priko Funky manijaka.
Novi smjer ima točno 40m i podjeljen je u dvi dužine. Prva je zajednička za još dva smjera Apsolutno tvoj i Kontakt koji paraju nebo livo i desno od novog klasika. Molimo vas da se strpite sa penjanjem s obzirom da je nužno još čišćenja prije nego se sva tri smjera puste u promet. U tu svrhu na prvi spit smo montirali crvenenu gurtnicu - u biti narančasta je jer crvene nismo imali :-)


>>> Kutak za pikanterije:
...

...

- Dide, gradom kruže glasine da je pri vrhu smjera nađen klin i to navodno Matanov iz pitaj Boga koje godine?

- Asu istina je da je klin nađen na mistu koje se u najmanju ruku može okarakterizirati kao bold & proud. Za sada se nemože potvrditi da ga je zabia legendarni Ivica Glava u Torbi Matković jer se as trenutno nalazi u Engleskoj ( Kakve li slučajnosti, u domovini Glava u torbi stila!). S obzirom da se Ivica slabo sića svojih uspona, navodno zbog prevelikih adrenalinskih šokova, planiramo ga po povratku podvrgnuti hipnozi i pokušat doznat više!



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990