Odpenji: Marulianus Marulianus Aktivnosti Prespitavanje Trogira
 
 

Prespitavanje Trogira

Velika stina!!!

Trogir

Trogir Sv.Vid....

2006.Od početka ove godine, SPK Marulianus završio je neuspješnu akciju prikupljanja sredstava za prespitavanje penjališta Trogir-Sveti Vid. Akcija nije usjpjela i za Vašu informaciju, od strane splitskih penjača nije prikupljen niti jedan spit, niti jedna kuna. 
Navedeno penjalište uređeno je sa opremom koja i nije baš u najboljem stanju, naročito što su neki smjerovi uređeni prije sedam, osam godina. Gotovo sva sidrišta neophodno je zamijeniti i to čim prije, a isto vrijedi i za većinu spitova.
SPK Marulianus uspio je isposlovati višak materijala namijenjen penjalištu Marjan koji će se postaviti na penjalište Trogir koje je, kako smo već naveli, u izuzetno lošem stanju. Postavljat će se klasični spitovi (tipli sa pločicom) marke Raumer, promjera 10mm.
Akcija će se sprovoditi paralelno sa Marjanom.

2007. i 2008. Prespitana je većina klasika na Maloj stini. Neki smjerovi su produženi, neki malo skraćeni, te su svi dobili adekvatna sidrišta.

2011. Prespitan Dream Land i Twiglight zone na velikoj stini. Sa ova dva smjera, te ranije odrađenim zahvatima na Maloj stini, možemo reći da je dovršeno prespitavanje trogirskog penjališta. Ako ne u potpunosti, onda u onolikoj mjeri koja je bila potrebna za postizanje optimalne sigurnosti na ovom jedinstvenom penjalištu.

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07