• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Lykopolis!
 
 

Lykopolis!

... uvik fotogeničan!

The Champ

Sa Biokova...

Marko The Champ Pehar nam je ponovo podaria report iz svita o` višedužina!
Čekajući u rano jutro red u Prerade (finale noćnog izlaska!), iznenada se sitia da će ga za uru vrimena skupit Branko, Jele i Zole!
Šampion ih nije iznevjeria, bia je točan iako nije oka sklopia cilu noć!
...



"Pokret iz Splita sat pred zoru, u očima još san, a u mislima Biokovo, Mali borovac i Bloody fingers. I tako krene kvartet,dakle pola okteta, Jele, Zole, Branko i moja malenkost, kao što se vidi miješane klupske ali i one spolne pripadnosti, ali razlike su tu da spajaju ljude ne da ih udaljuju!! Branko bijaše vodja puta, kao najiskusniji u svakom pogledu.
Podno stine se dogodija prvi zajeb, naime falili smo stinu, misto na Mali došli na Veliki Borovac (tako mi i triba kad se dajen u ruke mosoraša ;) ) ali to nas nije pokolebalo. Branko reče penjemo Lykopolis ( reka je Zole da to ima nešto s Grčkon, ima bit da je dobro i reka), 300m čistoga gušta i ovaj put nas nije zajeba!! Tako je i bilo. Izvrsno penjanje, trenje odlično, izvrstan ispit tehnike u pločama i odlično zabušeno. drugi zajeb je bila strašna magla koja je smanjivala vidljivost (na momente je bila manja od 10-15 m) tako da je cili uspon proteka s mislima na Josipu Lisac i Zorana Vakulu. Al neka vridilo je. Vridilo je izać na vrh bacit pogleda na Makarsku i škoje i zapitat se: "ko ovo more platit".
Naposljetku smo se kroz čarobni ambijent Biokova ka u Gospodaru prstenova (onon šta je dobija pun kua Oscara) ko borbeni uruk-hai sletili doli da nas ne uvati mrak. A za lipo završit dan pala je mesna plata u Babila (Jele je jela neku vegeterijansku štrucu, ko jon je kriv kad nezna uživat ;) ) i mrzla piva. I tako slomljena tila ali uzvušena duha dođosmo da najdražega nan Splita puni dojmova i nekih novih iskustava. Svitu, stojte mi dobro i pozdrav do sljedećeg uspona! LaLa :-)"



>>> Uživancija u nastavku:

Hm??? Hm!???

Putokaz

Branko u eksponiranoj situaciji!

Akcija

...sve je bliže!

Magla

....

...

...je zlato!

Banana

...iznad Branka

Sivi zid

... vrhunska (Bravo Branko ;-)) !)

Cigara

Iskusna Jele je bila vođa naveze! Zole je ima vikend za pamćenje - subora, prvi višedužinac + nedilja, prvo bušenje! Zole you are livin large!!!!

Jele i Zole

...naveza o kojoj se priča!

Narančasti

Kapa doli hrabrom kvartetu!

Evo ih...





Komentari  

 
+1 #1 Jelena 2011-01-18 17:25
VP :)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990