Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže AMSTERDAM 2010.
 
 

AMSTERDAM 2010.

Amo u toplo - dvorana Klimmurr! Prvo šta nam upada u oko je da se ne radi u podrumu!

Plastika


Top rope heaven...





Što spaja i razdvaja Vincenta Van Gogha i Matu Mišu Kovača???

 




Legenda Marula Petar Režić - Perija Putnik je nakon ekspedicije u Tunis provea u miru cca 2 miseca, a onda je ponovo prevladala nadaleko poznata solinska radoznalost!
Spakira se i krenia za top rope heaven - Amsterdam, di je bacia brigu na veselje i opskrbia izvršni odbor top informacijama na temu plastike.


............


" Amsterdam... svega ima, sve je dopušteno pa se čovik malo izgubi u svemu tome - ali zbunjoza brzo pređe u euforiju. Uvatija san jeftinu kartu Croatia Airlinesa za 880kn povratna iz Splita ali je zato sve ostalo skupo za popizdit nama iz nerazvijene Europe.  Vrime je hladno i nadasve promjenjivo (ka raspoloženje u šizofrenika) - u roku od 15min. minjali su se snig, kiša, smrznuti snig, vitar i sunce tako da se ruke iz džepa vade samo u krajnjoj nuždi. O noćnom životu i ostaloj ponudi na nekom drugom mistu :-)))))

Od penjačkih dvorana sam posjetia samo jednu ali vrijednu imena Klimmuur koja je udaljena 10min. pješke od centra. Ovo zadovoljstvo košta 11.50E za dnevnu kartu i gužva je tolika da se u redu za smjerove čeka ka za crni kruv u zemane! Penjanje je definitivno mainstream u Nizozemskoj! Kako Balkanac uvik penje mukte užica san od asa na pultu da malo penjem u promotivne svrhe :-)))) i opalin par slija sa sidrišta. Bauljam ja tako po dvorani i tražim nekoga da me osigurava kad iz gužve čujem jezik rodne grude!!! Pulferove uzdanice Ana i Ivana su na vjerovatno najpoželjnijem eramusu - ovim putem im se zahvaljujem na "zihranju" i ostalim savjetima...

Od ostalih zanimljivosti - najviša uzivisina u Nizozemskoj je Mount Vaals visine cilih 322m ali zato dvorane cvjetaju. Kažu da je Jorg Verhoeven ode upira dok nije priselia u Innsbruck među aseve! "

 

Perija legendo!

Redakcija ti skida kapu!!!



_________________________________________________________________

Onda - Što spaja i razdvaja Vincenta Van Gogha i Matu Mišu Kovača?

Oboje su se upucali u prsa! ..... ali Mišo je preživia!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990