• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Boulder liga Županijska boulder liga 2007 ŽBL - OBITELJ MALENICA PREUZELA VODSTVO!
 
 

ŽBL - OBITELJ MALENICA PREUZELA VODSTVO!

Malo kasnimo s vijestima ali glasine se brzo šire, Šime Malenica je preuzea vodstvo u ukupnom poretku muškog ŽBL-a, a njegova žena Tina i dalje dominira ženskom konkurencijom.

 

Na trećem ovogodišnjem natjecanju, održanom u našoj dvorani, Šime je uvjerljivo pobjedia u muškoj, a njegova žena Tina je zabilježila novih 100 bodova u ženskoj kategoriji. Nakon kraće stanke u ŽBL se ponovno uključia prošlogodišnji pobjednik Ivan Mihalj koji je ovaj put bia drugi, a najveće iznenađenje je treće misto Igora Savina-Gliste, koji počinje ubirati plodove višemjesečnog dežuranja na boulderu.

Smjerovi, koje je za ovu priliku složia Lacan, su bili nešto teži nego inače, pa je tako u finalu Šime jedini ispenjao tri smjera dok su ostali uspili sakupit tek po par zona. Osim već spomenutih aseva koji su zaslužili misto na podiju spomenimo da je četvrti bia klupski as Toni Zlodre, sljedia ga je još jedan naš penjač - Marin Banović, a kao jedini Mosorov finalist šesto je misto zauzea Viktor Kraljević.

Dakle, sada je na rasporedu ljetna stanka, a ŽBL se nastavlja u rujnu. U ukupnom poretku vodi obitelj Malenica, a poredak TOP 5 izgleda ovako:

Image

Image

Žene: 1) Tina Malenica (SPK Marulianus) 300 bodova, 2) Irena Čovo (SPK Marulianus) 80 bodova, 3) Jelena Dujaković i Marijana Mastilović (obe SPK Marulianus) 65 bodova

Muškarci: 1) Šime Malenica (SPK Marulianus) 200 bodova, 2) Marko Pehar (SPK Marulianus) 165 bodova, 3) Ivan Mihalj (SPK Marulianus) 145 bodova, 4) Toni Zlodre (SPK Marulianus) 144 boda, 5) Slaven Vručinić (HPD Mosor) 132 boda

Foto - Tina u akciji, Glista iznenađenje kola, pobjednički podij

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990