• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Boulder liga Županijska boulder liga 2006 ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!
 
 

ŽBL (IV) - DOMINACIJA MARULOVIH ASEVA!

Ekipa SPK Marulianusa je danas uvjerljivo dominirala na Mertojaku! Pobjedia je Šime Malenica-Šme, a Ivan Mihalj-Miha i Marko Pehar-Pehi su uvatili drugo i treće misto!

 

 

Natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi koja se može doživiti rijetko di, osim na ŽBL-u, a odlične smjerove sa stilom i osjećajem pripremia je lokalni boulderaški duo Boris Zokić-Boći i Luka Kivela-Kiwi. Natjecalo se 15 penjača, uključujući i naše članove Sandru Bakulić (jedina žena) i Ivana Lisicu koji su penjali van konkurencije. Nakon 6 kvalifikacijskih smjerova i uru ipo penjanja u finale se, osim Šime, Mihalja i Pehara, plasirala i udarna trojka HPD Mosora - Slaven Vručinić, Boris Koračak i Dragan Šupe.  U otvorenoj finalnoj borbi prsa o prsa naši su asevi ipak zasluženo pobjedili!

U ukupnom poretku seniora naš Mihalj se, usprkos današnjem nezgodnom gostovanju, još više učvrstia na vodećoj poziciji seniora, dok je Pehar kod juniora skoro i ostao bez prave konkurencije. Sljedeće natjecanje je na boulderu SPK Marulianusa 15.10. - vidimo se!

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990