• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Boulder liga Županijska boulder liga 2006 DRUGO KOLO ŽBL - BRONCA ZA PEHARA!
 
 

DRUGO KOLO ŽBL - BRONCA ZA PEHARA!

Drugo kolo Županijske boulder lige se održalo prošle subote u boulder dvorani HPD Mosor na Mertojaku, a odličan rezultat je ostvaria naš mladi as Marko Pehar-Pehi, sa prvim mistom u juniorskoj i trećim u ukupnoj konkurenciji.

Za prolaz u finale se tražilo najviše 7 pokušaja za prolaz šest kvalifikacijskih smjerova, a s obzirom da su neki u tu uru još bili malo uspavani, efikasnost je stvarala probleme. Među onima koji nisu ušli u finale su se našli i naši asevi Ante Baučić, Stanko Čizmić, Josip Kovač Levantin, Marin Matković, Marin Banović ali i Ivan Mihalj, odličan na prošlom natjecanju lige.

Tijekom finala boje Marula su branili Damir Jurišić - Dama i 16-godišnji Marko Pehar-Pehi, a smjerovi su ovaj put bili puno čvršći. Jedan od favorita natjecanja Slaven Vručinić je u drugom problemu ozljedia rame, pa nije bia u stanju nastavit natjecanje, a u prvi plan su izbili drugi penjači, među njima i Pehar koji se odlično snaša i uvatia treću poziciju, iza Vedrana Puljiza (PK Split) na prvom i Borisa Koračka (HPD Mosor) na drugom mistu. Naš Dama je u finalu zauzea sedmu poziciju.


Raduje nas 100%-tno povećanje broja žena na natjecanju od prošlog kola - ovaj put ih je bilo dvi. Pobjedila je Maja Božić, inače u ukupnom poretku natjecanja na 12. mistu od 24 penjača.

Natjecanje je još jednom je pokazalo da je pokretanje ŽBL zaista pravi pogodak, a ovaj put su smjerove postavljali Luka Kivela-Kivi, Joško Purko-Joke i Boris Zokić-Boći. Svima sportski pozdrav i vidimo se na sljedećem kolu u dvorani SPK Marulianusa.

 

Rezultati:

Muškarci:

1.Vedran Puljiz

2. Boris Koračak

3. Marko Pehar

 

Žene:

1. Maja Božić

2. Marina Mandić

 

Juniori:

1. Marko Pehar

2. Branimir Jurko

3. Edi Šetka

 

Kompletne (službene) rezultate pronađite na www.cro-climbing.com .

 

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990