• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
 
 

ODJECI ŽBL-a!

ŽBL je ponovo zatresa dalmatinsku penjačku scenu!

Ono što jest novost je da se razmatra proširenje ŽBL-a. Dakle, razmatraju se prijedlozi za uvođenjem JŽBL-a i VŽBL-a. Nije šala, radi se o juniorskom ŽBL-u i veteranskom ŽBL-u, dvjema ligama koje bi pratile seniorsku, ali bi se održavale odvojeno od nje iz razloga pretrpanosti dvorana. Predstavnici klubova koji sudjeluju u organizaciji ŽBL-a, Marulianusa i Mosora, smatraju da usprkos svemu postoje uvjeti, ali i potreba  za osnivanjem spomenutih liga, te se dogovara sastanak nakon posljednjeg kola lige, koje usput rečeno donosi rasplet sezone, koja je malo izgubila na napetosti u samom vrhu poretka jer je vodeći Luka Trumbić (PK Split), svojim nastupom za seniorsku reprezentaciju izgubia plasman na ŽBL-u., te tako prepustija prvo misto našem Marku Peharu, kojemu je dovoljno samo nastupit na posljednjem natjecanju i bit u prvih 15.

Točno vrime sastanka sa vezano uz ovu temu ćemo objaviti na stranicama, a pozivamo sve voditelje klubova da konstruktivno sudjeluju i budu barem konstruktivno suzdržani.

Napominjemo da će se zadnje kolo ovogodišnjeg ŽBL-a odigrat na Marulovim strunjačama 12.12.2009. u 17.00h!

Inače, slijedeće, 2010. godine je jubilarna 5. godina ŽBL-a, pa je osnivanje novih popratnih liga došlo taman nekako simbolično. Evo prilike da se podsjetimo kako je bilo na prvom natjecanju ŽBL-a uopće, održanog u Marulovoj dvorani prije gotovo pet godina, 04.Veljače 2006.
http://www.cro-climbing.com/index.asp?kat=reportaze&sub=r200602

U našem desnom meniju ubacili smo tablicu sa trenutnim službenim ukupnim poretkom ŽBL-a za 2009. ali i sve ukupne poretke od dosadašnjih sezona, a na forumu smo ubacili sve rezultate otkad je ŽBL-a.


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990