• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt PRAZNICI U OSPU!
 
 

PRAZNICI U OSPU!

ImageHrvatske snage nastavljaju sa neradom, serija praznika se nastavlja... >>>"Lipo li je, lipo li je
Na lažini suvoj ležat..."

(Galeb /Oliver Dragojević)Lipo li je bit Hrvat ovih dana! Praznici se redaju jedan za drugim, a rijetki radni dani uglavnom prolaze u neradnoj atmosferi i konstantnim marendama...
I tako dok naši susidi Slovenci trče za poslom, sve veće skupine Hrvata priskaču Schengen, penju, gušaju i sugeriraju ciloj Evropi da je duhovno zadovoljstvo bitnije od kapitala .


Ovaj vikend je top destinacija bia kamp u Ospu di se veseloj skupini Istrijana pridružia i trojac Marula - Perija, Baki & Lija.
Glavna dnevna atrakcija je bia novi Čedin kombi - "kuća putujuća"..., a noćna komin i Dragina Kmetija Vovk....


Je, penjalo se tri dana bez odmora i triba svakako spomenut da su uvjeti bili vrhunski za ovo doba godine... Ekipa se većinski orjenitirala na kvalitetu i tešku rađu, osim Lije koji je radia na kvantiteti & volumenu. Popea je klasike:  Preobrazba (7c/c+) flash, Active discharge (8a) na pogled, Sonce v očeh (8a+) iz 2. i Mrtvaški ples (8b)......za kraj bi tili spomenut da su Hrvati drmali i u Barratru, te da je u četvrtak novi praznik kojeg, naravno da bi bilo pametno spojit s petkom!!!>>> Par fotki za sad, više ih slijedi za koji dan:

Image

>>> Jutro u kampu: Bilja, Alen, Sonja, Logan, Fićo, Čedo, Lija, Perija, Baki

Image

>>> Mrtvaški ples...(gornja i donja)

Image

>>> Zna se:

Image


Image
Image
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest: