• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt DER BERG RUFT (8b)!
 
 

DER BERG RUFT (8b)!

ImageGerhard Hoerhager - 20 godina nakon Moskita - doša uvest reda u Kompanj... >>>


Austrijski as i legenda Gerhard Hoerhager je prije par tjedana u Kompanju popea novi smjer za našu top HR listu - Der Berg ruft (8b)! Smjer se nalazi u sektoru Olymp, ima 25 metara, bogato je prevjesan, a 41. godišnji as je u njega uložia 4. pokušaja. Kaže da čeka ponavljače za mišljenje o ocjeni!

Tako se as koji je 80-tih bia crem de la crem svjetskog penjanja ponovo vratia u Hrvatsku di mu je narod još zahvalan za viziju i prvi uspon u pakleničkom king line-u - Moskito! Gerharde hvala ti još jednom!


Ipak, to nije sve - Marulovi obavještajci javljaju da su sva tri 8b-a iz Kompanja (Gayline, Nusskracker i Rannini), koje ste mogli pronaći na našoj tablici najtežih HR smjerova., obična PATKA!
Kako nam kažu, sva tri su i dalje projekti, a to su samo neke ideje ljudi kojih su ih penjali - makar i tu imamo oprečnih mišljenja. Virujemo da će Hoerhager navratit još koji put do Kompanja i uvest reda u sveopći nered.

Dakle - zaključimo situaciju - 3 spomenuta smjera iz Kompanja su ispali sa naše liste, a upa je novi Gerhardov klasik! To asu!
>>> Top listu sportskih HR smjerova pogledajte - OVDJE
>>> Ako oćete vidit kako Gerhard izgleda danas, pogledajte Petzl Rock Trip Zillertall 2008. video - OVDJE. Upravo je on u glavnoj ulozi na samom početku filma...

Image

>>> Gerhi u u smjeru Insallah (8b+), Rofan - Austrija, foto by - www.reinhard-fichtiger.com
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50