• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt U PAKLENICI NESTAJU PLOČICE!
 
 

U PAKLENICI NESTAJU PLOČICE!

ImageU nekoliko višedužinskih Pakleničkih smjerova su nestale pločice sa spitova, pa se par naveza našlo u vrlo nezavidnim situacijama. Zanimljivo je da se sigurno ne radi o slučajnosti jer su pločice uglavnom skinute iz glavnih detalja i najtežih dužina, šta nas vodi na zaključak da se neko ozbiljno poigrava sa tuđim životima.

Radi se o sljedećim smjerovima:
Agricantus 8a
, Anića kuk
Sedmi kontinent 7b+, Debeli kuk
Black magic woman 7b, Anića kuk
Dreaming the lost friends 6a+, Mali ćuk

Penjački supervizor NP Paklenice Goran Radoš (SPK Marulianus) misli da bi lista smjerova mogla biti još i veća samo šta penjači baš i ne govore puno o tome. U svakom slučaju gore navedeni smjerovi su ponovo opremljeni sa novim pločicama, a što se najpopularnijih - klasičnih smjerova tiče, oni se svakodnevno kontroliraju i svi su regularno uređeni.

Vridna ekipa NP Paklenice se jako trudi da se ovakve stvari ne događaju, međutim radi se o jako velikom prostoru sa puno smjerova i praktički je nemoguće nadgledati šta ko u kojem smjeru radi. Inače, sa sličnim problemima se već godinama susreću i ostale popularne penjačke destinacije po svitu. Veliki broj penjača povećava šansu da će se pojavit i neki sa ključem, željan pločica.

Molimo sve penjače da svaki nestanak pločica obavezno prijave nekom od zaposlenika NP Paklenice. Ako ste možda osobno vidili da ih netko skida ili ste čuli nešto o tome možete se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a prilikom samog boravka u Paklenici sve najnovije informacije koje vam trebaju saznajte od našeg supervizora Gorana.

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990