• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ŽBL: KAKVA LUDNICA!!!
 
 

ŽBL: KAKVA LUDNICA!!!

ImageRekordan broj prijavljenih, gužva u dvorani na granici regularnosti, jedan žuti karton, čistokrvni bouldering, pobjednici Maja i Luka... >>>











Ako se po jutru dan poznaje ŽBL 2009. će bit totalno ludilo i urnebes!

Na prvo kolo se prijavilo čak 7 žena i 24 muškarca, što je definitivno rekord dosadašnjih kola. Da ne ostane sve na kvantiteti, pobrinulo se naših pet postavljača koji su pripremili čvrste i kvalitetne bouldere u kojima se ponovno moglo nešto novo naučit....


ŽENE
Da dobro ste pročitali, žene su se napokon odlučile u potpunosti predat ŽBL-u, pa ih se pojavilo čak 7 - nadamo se da će uspit održat ovako visok broj na kolima koja slijede.
Osim Jelene i Tanje, po prvi put je za Marula nastupila Ana Bedalov (sekcija Kaštela) ali i Danijela Šostera iz naše ekipe Marulića(kadetkinja), koja se odlično snašla u zahtjevnim ŽBL uvjetima.
Uvjerljivo najbolja je bila Maja Božić (11 topova) koja je dala do znanja da planira i ove godine zadržati prenosni ŽBL pehar u svojoj vitrini. Naša Jele je zasluženo druga (svaka čast za dinamiku!), a mlada Danijela treća (to legendo!).
U žestokoj borbi za ostatak poretka Tanja se smistila na peto misto iako je u kvalifikacijama bila četvrta, a četvrta je bila Gorana Škare (Mosor Team). Ana Bedalov je svoju prvu tekmu završila na poziciji 6., a 7. je pripala Ivani Colić (Mosor Team).



MUŠKI
Brojna i nikad izjednačenija konkurencija je sugerirala vrhunsku tekmu - tako je i bilo!
U finale, među najboljih 6 su se plasirali iskusni članovi Marula - Marko Pehar i Ivan Mihalj, te po prvi put Josip Vukušić. Osim njih, zaslužili su to i Luka Trumbić, Slaven Vručinić, te Boris Koračak. Da bi se našli u ovom elitnom društvu trebali ste ispenjati najmanje 3 bouldera iz 4 pokušaja, od zadanih 6.
Od aseva koji nisu uspili proć dalje, al su ostavili kožu na terenu svakako bi tili izdvojit nastup ultra kralja Ivice Matkovića Matana koji se ne sjeća kad je zadnji put i je li uopće penja na plastici?!? As je doša u dvoranu sa pola ure zaostatka, snalazia se na 100 načina, učia pravila u hodu i na kraju zauzea solidno 14.misto - Matane uzore!

U finalu, iscrpljeni asevi krpaju kraj sa krajem.
Vidno umorni Boro Koračak, vata tek 2 zone iz 8 pokušaja i zauzima 6 misto. Ivan Il Dottore Mihalj ulazi u finale sa ozljedom iz kvalifikacija i u energetskom deficitu - vata također 2 zone ali iz 2 pokušaja i zauzima tek 5 misto. Josip, vidno motiviran penje odlično ali plaća danak neiskustvu - pada nadohvat dva topa. Na kraju četvrti sa 3 zone iz tri.
U maniri iskusnog lisca Slaven Fontainbleau Vručinić štedi energiju i živce, pokušaje daje rijetko ali od srca. Prolazi na kraju jedan smjer na fleš i zauzima treće misto. Temperamentni Pehar, koji nije propustia priliku da svaki detalj opali šakom u blažujku, također prolazi jedan na fleš ali ima 2 zone više od Slavena. Dojma smo da je smirenijim pristupom moga i više.
I na kraju nesmimo zaboravit pobjednika Luku Trumbića koji je također u finalu ima jedan top ali više zona od svih i definitvno zasluženo nosi doma prvih 100 bodova u poretku.



Spomenimo za kraj da je sljedeće kolo ŽBL-a 14.03. na Mertojaku!
Pozdrav svima asevima i asicama - train hard, sat ponovno otkucava!





>>> Potpuni Rezultati uskoro na forumu sa vaše live strane!
>>> Lacić vs. Zlodre - 1:0, Slaven vs. Viktor - 1:0 !
>>> Levisice su promašaj! Dobro izgledaju al ŽBL-ovci jednoglasno poručuju - Ionako smo nerazgibani, a one nas dodatno učokiraju!








Image

>>> Po prvi put u povijesti ŽBL-a ekipa je držala i rupe na dasci! Nikola u smjeru br.3 Fb6c


Image

>>> Danijela - mlada Marulova nada. U kvalifikacijama je za 5 topova imala čak 21 pokušaj....


Image

>>> Josip Vukušić Rico u akciji! Uprava i članstvo Marula mu čestita na prvom plasmanu u finale!


Image

>>> Muški finalisti na okupu. 3 golobrada i 3 bradata.


Image

>>> Dodjela....







 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990