• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt MARULIĆI OSVOJILI VANKA REGULE 2004.
 
 

MARULIĆI OSVOJILI VANKA REGULE 2004.

ImageEkipa SPK Marulianusa je ravno iz Paklenice produžila do Sutivana gdje su Sandra Bakulić i Ivan Lisica osvojili prva mista u ženskoj i muškoj konkurenciji, uz Brunu Kundit sa odličnim trećim mistom u ženskoj. Nekoliko naših članova bilo je u gledalištu, a jedan od njih Igor Šantalab je u biciklističkom dilu festivala, dual slalomu bia četvrti.

Nastupilo je ukupno 18 penjača (4Ž + 14M), uglavnom iz Splita, uz dva penjača iz SPK Hiperaktiva-Pazin i jednog iz BiH. Raspored natjecanja je bia vrlo fleksibilan šta je uobičajeno na Vanka regule svake godine, pa tako i ove. Ice climbing natjecanje se u petak nije ni održalo, a u nedilju je preskočen speed climbing u Bobovišćima, čemu se dosta penjača i obradovalo, s obzirom na prošlogodišnja ne baš pozitivna iskustva.

Natjecanje se održalo u subotu i bilo je klasično difficulty natjecanje, na za ovu priliku nadograđenoj umjetnoj stijeni u Sutivanu. Finalni smjerovi su bili dugi skoro 20m, a odlično su ih osmislili Slovenci Vili Guček i Bojan Leskovšek, koji su ujedno i sudili. 

U ženskoj konkurenciji naša Sandra Bakulić je uvjerljivo bila najbolja, a u finalu je za više od pola smjera iza sebe ostavila konkurentice. Druga je bila članica PK Splita Dajana Drakšić, a treća također naša članica Bruna Kundit, koja je prije par miseci tek završila penjačku školu.

U muškoj konkurenciji naš član Ivan Lisica je jedini ispenja polufinalni smjer do vrha, pa iako to u finalu nije uspia, zauzea je prvo misto. Iza njega su se našla dvojica splitskih penjača Ivo Kolak na drugom i Šime Malenica na trećem mistu, članovi HPD Mosora.

Rezultati: 
1. Sandra Bakulić SPK Marulianus
2. Dajana Drakšič PK Split
3. Bruna Kundit SPK Marulianus
1. Ivan Lisica SPK Marulianus
2. Ivo Kolak HPD Mosor
3. Šime Malenica HPD Mosor
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990