• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt DAN VELIKOG TRENJA!
 
 

DAN VELIKOG TRENJA!

ImageSurferi imaju Dan velikih valova, a  penjači Dan velikog trenja!...>>>

 

 

 

 

Danas je bia Dan velikog trenja ili drugim rječima - nešto najlipše šta se penjaču može desit usrid lita! Bura je opalila bez rispekta, a temperatura se, u odnosu na nekidan, spustila za dobrih 10-ak stupnjeva. Na parkingu ispod Grede se tražilo misto više jer svi su znali - danas je dan za pravi pokušaj!

Prvi je berbu započea Marulov mega-as Ivan Mihalj koji je unatoč buretini osta vjeran svom poznatom stylingu - kratka majica i rukavi. On je u pokušaju punom inspiracije rješia superpopularni Freak power (7c) , ultraklasik i apsolutnu the must liniju Markezine grede. Doktor je svoj uspon posvetia kolegi Perici Levatiću Zagorcu uz poruku - Nema predaje!

Marko Pehar je par koraka dalje u letećem izdanju rješia prvi dio Nevere (7b+) za kojeg mu je tribalo tek dva kvalitetna pokušaja - oba danas. Čestitamo našem mladom i potentnom asu!

Svakako valja spomenuti da je na samom kraju dana, u velikom stilu izvedeno i prvo ponavljanje superbrutalnih Partibrejkersa (8a+). Zasluge za to pripadaju anonimnom asu i građevinaru sa Trstenika kojem posvećujemo glazbeni broj - Hoću da znam!

Neki će reć, e da je vako svaki dan ali kad bolje razmislimo - možda i bolje da nije! Da su ovakvi dani češći sigurno ne bi bili toliki gušt!

 

Image

Foto: Baki, Jela, Tomo i Doktor na poznatoj kliškoj buri!

Image

Foto: Pehi u pokušaju El Classica

 

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990