• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt KARIN UPDATE!
 
 

KARIN UPDATE!

ImageOva vijest je posvećena Karinu, mlađem bratu susjedne Paklenice, kojeg još nije zahvatia val masovnog turizma >>>

 

 

 

Prije skoro misec dana u Karinu je održan 2. Iglu bolting vikend kada je napravljeno 9 novih smjerova. U međuvremenu na penjalištu se gotovo svakodnevno nešto događalo, a najaktivniji su bili Čuja i Marko Marasović, Marulovi asevi, te kolege iz Slovenije.

Najzanimljivije je bilo u sektoru Cassin di je uređen i ispenjan novi smjer pod nazivom 4 asa (7b+/c). Ispenjan je i par tjedana star projekt desno od njega, u kojem je prvi uspon izvea prika iz Slovenije Gorazd Hren i usput predložia mekani 8a. Prvo ponavljanje je izvea Ivan Lisica (Cassin, Millet, Iglusport) koji predlaže 7c/c+ , dakle zbrojiš oduzmeš i dobiješ - Dolinu Tišine (7c+) Ispenjan je i par miseci star projekt desno od Hrvatske - Roko Prč (7c+) za kojeg se pobrinua Lija, a vrijedni penjači su se pobrinuli da ime i ocjenu dobije i projekt na samom desnom kantunu penjališta - Bijela (7b).

U sektoru Iglu se također popelo većina dosad napravljenog, a težine idu od 6a+ do 7a+. Također radilo se i u Raumeru koji je bogatiji za još par smjerova, naravno - they need traffic.

Osim svega navedenog smjerovi su se i čistili, ponekad lipili, ponavljali se već postojeći, usaglašavale i procjenjevale ocjene, tražile nove linije, a moramo reć da se i dobro pržilo na suncu koje nagovješta da lito dolazi, a čini se da za penjanje u Karinu to baš i neće bit idealni dio godine.

U nastavku uživajte u par fotografija by Mr. Delach:

 

Image

>>> Sektor Cassin

Image

>>> Sandra

Image

>>> Lija

Image

>>> Matan

Image

>>> 4 asa

Image

>>> Zalazak

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990