• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt NOVOSTI IZ PAKLENICE!
 
 

NOVOSTI IZ PAKLENICE!

ImageProduženi vikend u Paklenici je bia pravo ludilo...>>>

 

 

 

 

Ravno iz kanjona u redakciju Marula se javia naš stalni izvjestitelj Doktor Mihalj koji kaže da je zadnjih nekoliko dana u Paklenici stvarno bilo odlično, kako u pogledu štimunga tako i u pogledu penjanja.

Za BWSC se skupila iznimno kvalitetna konkurencija, a sa zadovoljstvom javljamo kako su najbolje bile naše domaće naveze - bravo Hrvati, tako se to radi!

Kod žena prvo misto su osvojile Sunčica i Biljana, koje su ujedno srušile i dosadašnji rekord staze. Drugo misto su osvojile neke strankinje (Miha kaže švicarke-austrijanke-slovenke, nije siguran), a treće su bile Maja i Luce.

Kod muškaraca su bili najbrži Varaždinci Čorko i Sakač - rispekt,  koji su iza sebe ostavili jaki Mammut team, u kojem je uz nekog talijana na G (E Miha, Miha), bia i legenda Cedric Lachat. Treći su bili neki Slovenci - imena nam također nisu poznata. Svakako nesmimo zaboravit i našu Marulovu navezu Damu&Pehija koji su izborili 8.misto, te Šimu koji je u navezi sa Kiwijen, svoj prvi nastup na BWSC-u završia na 9.mistu. Bravo asevi!

Naš novinar naglašava da moramo pohvalit lud i nezaboravan party isprid marketa koji je usljedia nakon BWSC-a!

Dan prije (u petak) je održan i prvi paklenički Film Festival di smo mogli pogledat nekoliko lipih demo filmića iz kućne produkcije. Dvorana je bila puna, a najboljim su proglašen filmovi Bouldering na Biokovu by Boulderama (u kategoriji scenarija), te Vikend u Pakli by Marul (u kategoriji dokumentarne vrijednosti). Glavni akteri tih pobjedničkih filmova su ujedno osvojili i vrijednu glavnu nagradu, besplatni godišnji ulaz u Paklenicu.

Zaključak: bilo je lipo i vidimo se dogodine!

STOP PRESS! Javlja nam se i ženski dio Marulove ekipe - Jelena Dujaković i Tanja Baldasar. Obe su sajtale svoj prvi 6a u sektrou Olimp, a Jelena je popela i jedan od svojih prvih 7a-ova - popularni Gerovit u Hramu. Čestitke!

 

Image

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990