• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti CLE za Boćija, sine!
 
 

CLE za Boćija, sine!

Big Boy na ulazu u gornju ploču CLEa!

Teški fajt!

A L E L U J A !!!



Boris Big Boy Zokić je jučer na Gredi izvea 3. ponavljanje legendarne linije Coket Limited Edition (8b) - A L  E LU J A !!!

Već jučer je bilo jasno da ćemo morat prinoćit, pa tek onda uć u redakciju jer radi se o strašnom usponu i strašnoj priči.

Skoro 10 godina ovaj legendarni splitski as i simbol istinskog težaštva živi sa ovom linijom u glavi i ne samo on nego cila fameja Zokić. Da se razumimo, Boćijeve sposobnosti nikad nisu bile upitne ali kad se projektira na Gredi tanka je granica između trijumfa i drame. Dok je bia mlad i jak, pa je na samom vrhu smjera, a onda se u priču uplela kiša i sezona je naglo završila. Onda mu je uletia stalni posal, krediti, dica, pasi, nekretnine, pokretnine, pa ga se opet jedno vrime uvatia al je ozljedia rame (načeto iz El Tora). Onda se opet povuka u osamu i obiteljski život sve dok jednog dana nije doša u 7. kocku PCa i skužia da bi ga to moglo lansirat nazad u hard core penjanje tj. u ono zbog čega je i poslan na zemlju. I tako je prošle zime posta tata - mata Marulove lead stine sa legendarnim Danijem Piccinijem. Dobia je 20 metri prevjesa od 45 stupnjeva, hvatišta, imbus i slobodu da vida i penje teške lead smjerove koliko god želi. Ostalo je povijest.

I tako se ovo proliće u odličnoj formi vraća u Coketa. Na jedan inspirativan kišni dan, nalazi dvi bitne mikrobete i ubacuje se u A MUERTE mod i to onaj najekstremniji dragi naši. Glavon kroz zid, maksimalna motivacija i u nadi da će jedno popodne učinit bura i DVT. Pogađate šta se dogodilo, bura nije došla. Dapače, zaboravili smo kako uopće izgleda, pa ga je popea na 30 Celzija ali bez obzira na to u najvećem mogućem stilu!

Maestro, kapa doli !!!





>>> ONE SUMMER ON GREDA by Did:

- Boći je odlučia predložit 8b/b+ za ovu legendarnu liniju, a s tim se slaže i Nikola Kramarić. Luka Trumbić se drži originalne ocjene, a Lija se i ne sića da ga je popea. Ukratko, dižemo Coket Limited Edition u našim službenim knjigama na 8b/b+. Virujemo da bi nam Frenk Jensterle moga u skoro vrime dat dodatni komentar na ovu temu jer nam je potvrdia da ga planira kitit, a kad Frenk okiti, Frenk prolazi.

- Nema mira i ženski dio lokalnog Pokreta Otpora u ovoj ludoj sezoni na Gredi. Tandem Maja & Sandra prolazi top klasik Skyline (7b) sa puno stila i rezerve. Cure su definitivno sposobne, drže, a bome i izgledaju, bitno je samo da su toga svjesne. Istovremeno,  sve oči su usmjerene iza kantuna Čiope di tešku borbu sa jednim klasikom vode neumorni  Anamarija i njen Dragan. Fameja Šupe uz vas smo!

- Pohvale idu i omladini koja se po uzoru na braću Mihalj odlučila na čišćenje podnožja triologije Pipi - Marulići - VTNZ. Sad je sve spremno da ih okite i po uzoru na roditelje krenu u višegodišnje projektiranje.

Nastavlja se luda sezona na Gredi...sljedeći četvrtak zovu neki vitar. Nećemo na to računat.


Boći na kolinu prije završne 6cX sekcije. Srićom zadrža je hladnu glavu.

Na izlazu


Maja najavljuje povratak u stare projekte di je padala sa sidrišta, samo naprid legendo!

Skyline


Ne krije da je ideja nove izlazne varijante devastiranog Skyhooka bila ideja samo takva!

Sandra


Mlade snage drže brnistru pod nadzorom u donjem sektoru - svaka čast!

Brnistra Angels





Komentari  

 
0 #1 Tome 2024-07-04 06:52
Koje legende!!!
Gušt je čitat❤️
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

  • CLE za Boćija, sine!
    Koje legende!!! Gušt je čitat❤...
    04.07.2024 - 06:52 by Tome
  • Livin´ Hvar!
    Taman san sa Jen u Omišu, kroa...
    11.06.2024 - 10:45 by Did Marul
  • Livin´ Hvar!
    Dide, javija sam ja Jen, ali n...
    08.06.2024 - 13:27 by Roko
  • Livin´ Hvar!
    Ne tjerajte Niksija na dodatno...
    08.06.2024 - 08:20 by Škalec
  • Ponovljen B.T.!!!
    Bravo Lovre!!!!! Samo jako!
    30.01.2024 - 09:46 by Dani
RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990