• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Eni uzela titulu!
 
 

Eni uzela titulu!

Eni na vrhu!

Lovre viceprvak!


Titula se vratila doma! Eni Malenica (BiM sport) je seniorska prvakinja Hrvatske u boulderingu, a istovremeno, nevjerovatni Lovre Čulić (Iglu Sport) je također u seniorskoj konkurenciji postao viceprvak Hrvatske - no krenimo redom...


U subotu se održao PH za mlađe kategorije,a Marula su predstavljali - Lena Kosović, Josip Atlija, Lena Gligo, Leona Blašković, Laura Ćubić, Toma Arapov, Kiara Duka, Eva Šulentić, Luna Čizmić, Lucija Krstulović Đelić, Gabriel Milun, Nika Lozar, Lara Uljević, Anja Gospodnetić, Pina Tomić, Darian Duka, Mara Matutinović, Petra Brkić, Nika Sekulić, Niko Jurić, Toma Jurjević, Lena Rogić, Nora Mladenović, Lovre Čulić, Bono Ćosić, Eni Malenica, Eva Đogaš, Roko Čačija i Toma Zlodre.
Prvaci Hrvatske za aktualnu godinu su postali Darian Duka, Lovre Čulić & Roko Čačija - momci čija je vanserijska kvaliteta već dugo neupitna! Tome pridodajemo još nekoliko odličnih plasmana -  Nika Lozar & Mara Matutinović (srebro), te Lena Kosović & Lara Uljević (bronca)!


U seniorsku nedilju se redakcija digla na livu nogu radi promjene sata, a teško je ludilo bilo i u kvalifikacijama koje su bile brutalne, posebno u muškoj kategoriji. Moramo reć da nam je to drago - neka bouldering bude tvrd, posebno seniorski. U svakom slučaju naš Lovre Čulić je već u prvom krugu bia prvoplasirani, te je pokaza da visoko cilja i da je defintivno konkurent za seniorski naslov iako je po godištu i dalje junior. S druge strane Eni Malenica je 6.mjestom uhvatila zadnju kartu za finale - "a jebiga bia joj je presing"..."a stari ono puno je tila, ono"...već je počelo kružit po zidićima i štekatima rodnog grada. Osim njih kod cura su nas predstavljali Lena Roglić (10.mj.), Nora Mladenović (11.mj.) i Tonka Tudor (13.mj.), a kod muškaraca Roko Čačija (6.mj.) i Bono Ćosić (10.mj.).

U večernjem finalu, kolo otvaraju Eni i Roko! Eni jedina prolazi sva četiri smjera, ušutkaje zidiće i štekate, oni se spontano dižu na noge i uzvraćaju pljeskom jer je uvjerljivo slavila za svoju prvu seniorsku titulu! U domu obitelji Malenica i Marulovom stožeru - delirij! Roko ostaje na 6. poziciji kao i u kvalifikacijama, a Lovre žestoku bitku bije sa Lukom Žufićem, na kraju oboje 2 topa i po 4 zone, pokušaji presuđuju u korist Luke, a Lovre postaje seniorski viceprvak - čestitke našem asu ali i kolegama u Puli!

Šta reć za kraj... nego da smo u ekipnom standarno drugi iza Fothije i naravno,  ubacit link od Rafe za sve rezultate :-)








 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990