• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Greda ili ništa!
 
 

Greda ili ništa!

... u starom dobrom Skyhooku!

Miha

Živi se u velikom stilu!


Postoji Greda i postoje ostala penjališta - AMEN!
...
...
...

Ne pitajte nas zašto je tako al jednostavno je tako. Otiđite gori, okitite, zapnite, iživcirajte se, deprimirajte se, pustite neka vam zabije desni kroše i high kick livon, pa onda kad ste na kolinima i mislite, nikad više, gotovo, šta mi ovo triba...pustite da vas digne, oduševi, očara, razludi ka najjača droga i napravi od vas čudo o čovika za kojeg niste znali da postoji.

Ivan Mihalj Miha, legenda, prolazi jučer The quick and the dead (7BX) nakon šest sešna koje može izdržat jedino čistokrvni dalmatinski težak odrasta u škrapi sa decon kišnice i korom kruva. Da je ovo normalno penjalište već sutra bi u smjer pohitale horde penjačkog puka al ne na Gredi...tamo kad se popne, baš suprotno, svak normalan kaže "A jebiga, neće valjda sad dva uspona u istu sezonu?" ... i zaista, statistika je neumoljiva, a kaže da bi sljedeće ponavljanje the Quicka moglo bit krajem 2024.. Ivan je ponudia 7b+ za smjer u svrhu popularizacije ali redakcija zna da je to utopija. Pogledajte rađe video uspona i obratite pozornost kako tata vrti bok na 2:41 - jel ovo sve?

U međuvremenu, najveći, Nikola Niksi Kramarić jezdi južnim sektorima Grede! Da je u normalnom svitu penja bi 9-ke i punia naslovnice portala al on je umisto brojeva i puke slave izabra skroman težački život i sitne životne radosti za koje svak u našim krajevima zna da su sve samo ne sitne. Nekidan je tako spustia Suhozida i Mater na c+ i podsjetia nas da se na Gredi oduvik ginilo za pošteni 7a, te da će tako ostat i u buduće ali i ne samo to... izvea je teško shvatljiv FA onsight Sandokana (7BX) smjera koji je pogodan za sve osim za sajt. U međuvremenu, ne krije da je oko bacia na projekt Bura, te 7c-ove koje zaobilaze svi u najširem luku - Buletu i Horor. Samo idi sokole!

...

U trenucima dok ovo čitate dalmatinska scena se priprema za dugo očekivanu buru i pad temperatura - sine, kako smo lagani!!!
Pogađate, to nema puno veze sa tjelesnom težinom ... u nas je lakoća stanje duha!










 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990