• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ludo u Zagrebu!
 
 

Ludo u Zagrebu!

Lovre

Litnji fight!




Bono Čosić & Roko Čačija u brzinskom, te Lovre Čulić u težinskoj disciplini su novi mladi Marulovi prvaci HR sa titulama osvojenim prošlog vikenda u Zagrebu! Osim njih medalje su peškali u brzinskom Lena Roglić (srebro / ml.juniorke), Lovre Čulić (srebro / ml.juniori), Filip Vuletić (bronca / ml.juniori), Eni Malenica (bronca / juniorke), Vana Piccini (srebro / ml.juniorke), te u težinskom Bono Čosić (bronca / ml.juniori), Roko Čačija (srebro / juniori), Vana Piccini (srebro / ml. seniorke).

Neka mladi ne zamire al posebno je zanimljivo bilo u seniorskoj kategoriji, di je u ženskoj konkurenciji novi val mladih cura zakuva situaciju u pozitivnom smislu i dvoboji svih ovih cura u budućnosti nas iznimno raduju.
Zvijezda natjecanja je mlada Zagrebčanka Lana Bakić koja je u svom prvom seniorskom vikendu osvojila zlato u obe discipline! Naša Vana Piccini je ovaj put bila treća u leadu, a Eni Malenica, koja također bilježi prve seniorke nastupe, treća u speedu, te odlična peta u leadu!
Kod muškaraca gotovo u stilu Lane, penje mladi Istrijan Filip Kurtović - prvi u brzinskom i drugi u leadu. Nikola Kramarić osvaja još jedno lead zlato i dokazuje da je tata ove legendarne discipline. Čast Marulovih seniora brani Roko Čačija petim mistom u brzinskom.

Čestitke svim natjecateljima i organizatorima, triba imat volje borit se po ovoj vrućini ali ko zna šta nam jesen nosi - bolje da se održalo, sad smo mirniji :-) ...







 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990