• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Marul za Eni i Lovru!
 
 

Marul za Eni i Lovru!

Eni i Lovre

Srca ti miloga!


Besane noći i veliko slavlje u domu obitelji Malenica i Čulić - jer kad ti dite popne smjer svih smjerova i klasik svih klasika nemože i bit drugačije!

Eni Malenica je nekidan na Marjanu popela smjer Marulianus (7c/c+), a potom se istim usponom počastia i Lovre Čulić! Pa makar smo na kvalitetne uspone naših juniora već pomalo navikli, definitivno nas oduševljava stil i lakoća kojom se sve skupa odigralo. Eni je Marula prošla u samo 5 ulazaka, a Lovre u 3, pri čemu valja napomenuti da je momak tek prošli tjedan popea prve 7a i 7a+ smjerove - Carsko i Medovku - zna se. Za kraj dodajmo i da je njoj samo 13, a njemu 12 godina - čovik, moj nameće se pitanje, di je ovoj dici priša ;-)

Redakcija šalje najiskrenije čestitike ovim mladim asevima i njihovim obiteljima jer ode kod nas u Dalmaciji, obitelj je sve! Međutim, tili bi čestitat još nekome, a to je naš trener Luka Kivela koji je oko sebe okupia jednu prekrasnu skupinu mladih penjača zarazne energije koji se ludilo zabavljaju i koji sve više postaju baš ono šta smo ranije spomenuli - prava obitelj. Ova dica, nisu napeta, oni se igraju penjanja i nema se tu šta više dodat, usponi će ode dolazit sami od sebe bez trunke naprezanja....


STOP PRESS: Prvi 7a su upisale i Luce Bukarica, te Klara Dan Osman, a pridružila im se i prija iz Istre Sara Lanča. Iz izvora bliskih redakciji doznajemo da bi se janjac uskoro moga zavrtit i u domu Kečovih - o kojem se smjeru radi, puštamo vam na maštu.




La Familia



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990