• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Instruktorski report!
 
 

Instruktorski report!

... u Hramu, Paklenica.

Šime de la Malenica

Šime, Dara i Pehi - instruktori!

 

Proši vikend 26. i 27. siječnja je bio plodonosan za hrvatsko penjanje. U hrvatskoj penjačkoj Meki, Paklenici organiziran je seminar i ispit za instruktore sportskog penjanja u organizaciji KSP-a pod vodstvom Siniše Hrestaka. S ponosom možemo reći da su hrvatsko penjanje i stručni kadar bogatiji za osam novih instruktora.

 

Vikend je prošao u odličnoj i produktivnoj  atmosferi kažu nam predstavnici Marula i naši novi instruktori Šime Malenica, Dario Vrdoljak i Marko Pehar. Podebljana su i potvrđena stara znanja i naučene nove cake za prenošenje znanja i vještina na nove naraštaje sportskih penjača. Najvažnije od svega je što su sklopljena nova prijateljstva i poznanstva te je iznikla ideja o zajedničkoj suradnji na razini Hrvatske kako bi se podigla razina sigurnosti i kvaliteta edukacije budućih penjača.

 

Penjanje je sreća i da bi tako ostalo potrebno je razvijati znanja, ulagati u opremu i ponajviše u stručni kadar, trenerski i instruktorski, jer su oni prva linija promocije i razvitka penjanja u cjelini. Vođeno tom idejom vodstvo SPK Marulianusa će svoje napore usmjeriti na konstantni napredak u suradnji sa svim ljudima dobre volje.

 

Posebne zahvale idu Siniši Hrestaku na trudu i volji koju pokazuje za boljitak hrvatskog penjanja.

Upućujemo čestitke ostalim kolegama, novopečenim instruktorima Mari Ivanšin (HPD Snježnica), Franku Biliću (SPK Teton), Tomislavu Moru (HPK Sv. Mihovil) te Luki Paušiću i Damiru Haramiji (SPK Čopalj) i želimo im sreću i uspjeh u daljnjem radu.

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990