• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Adam za pamćenje!
 
 

Adam za pamćenje!

Adam na odmoru između El Tora i Dana velikog trenja...

Dioklecijan (8c+/9a)

Novi level na Markezinoj gredi!




Složit će se svi, a posebno oni koji su imali prilike uživo svjedočit - bia je ovo dan za pamćenje na Markezinoj gredi!
Adam Ondra je danas u centrali popea najteži smjer u Dalmaciji - Dioklecijan (8c+/9a), te u sklopu njega oslobodia i projekt El Toro (8c+)!

U uvjetima idealnog DVTa okupia je dolazak najvećeg svih vrimena brojne generacije splitskih penjača koji su u odličnom raspoloženju istinski blagovali penjačku vještinu! Adam se očekivano odlučia za napad na kombinaciju El Toro - DVT koju prolazi u superzanimljivom drugom pokušaju tijekom kojeg nije manjkalo napetosti od početka do kraja linije. "Sad mogu umrit!" - potpuno razumljivo, bia je redovan komentar mnogih okupjenih.

Adamu se linija svidila, a posebno ga se dojmia donji dio, El Toro, za kojeg kaže da je teški 8c+, te ga je usporedia sa klasikom Mišje peči - Za staro kolo in majhneg psa. Nakon ove izjave, autora i oca linije Borisa Zokića je skoro kolpalo i prava je srića šta se  blizini naša dr. Ivan Mihalj, legenda sekcije Solin. Što se nastavka smjera tiče, koji nudi jedno kolino, di se na kratko mogu pustit obe ruke i lip tramvajac prije zadnjeg detalja, Ondra kaže da na težinu El Tora dodaje još sigurno pola ocjene, pa je za cilu liniju Dioklecijan odlučia oprezno predložit 8c+/9a, šta mu je draže nego se itnit čistom devetkom. Bravo asu, podržavamo takvo razmišljanje!

Nakon centrale akcija se priselila u Veliku rupu, međutim tamošnji projekti su uspili izbjeć Adamov prolazak. Prvo je na redu bia zanimljiv ulazak u Perkov projekt kojeg je Adam okarakterizira definitivno mogućim ali ipak ne za jedno popodne - nema veze bar smo nešto saznali. Nakon šta je siša doli Lija ga je suznih očiju doša molit da mu prova projekt kojeg penje već pola života ali kad je ovaj čua da se zove Prvomajski zajeb, sasvim logično je odusta i namiria se na on sight pokušaj Megdana (8b+). Tamo je sve išlo ka po maslu i taman kad je zamirisalo na prvo ponavljanje našem Adamu je sklizla noga...i to je bilo to.

Adame legendo, fala ti na ovome, guštali smo i naravno, nemoj šta zamirit!


p.s. fotke, videa itd. itd....u danima koji sljede

Komentari  

 
+1 #1 Sharmantni Vlado 2018-09-30 08:37
Dide, a di Adam ide slijedece? Odlazi iz Dalmacije?
Citat
 
 
+6 #2 kosa 2018-09-30 11:00
Ovo je onaj jedan moment u zivotu kad se sve poslozi i nades se bas u tocno vrijeme i na tocnom mjestu i svjedocis necem povijesnom, ala dire straits na gripama ili marjan 86 sta ce drugi gledat na slikama ili videu, a ti ces moc rec, asu bia sam dio toga :cry:
Citat
 
 
0 #3 Dani 2018-10-01 00:18
Kosa, ravno u sridu!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990