• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kosa u Neveri!
 
 

Kosa u Neveri!

Kosa & Sergej

Ponovo uspon na Gredi!?Igor Kosić - za prijatelje Kosa, nekidan započinje sezonu na Gredi u najboljem mogućem stilu - bilježi uspon u klasiku Nevera. Radi se o liniji koja usprkos kratkoći ima dušu pa se svi ljubitelji Grede slažu da je obavezno triba imat na svom ticklistu.

Ipak svaki smjer na Gredi ima svoju pikanteriju, pa tako i ovaj, dapače ovaj ih ima nekoliko. Poznato je da postoje neslaganja oko ocjena smjera, a svojevremeno je čak bila i dilema di stavit sidrište. Što se sidrišta tiče Toni Zlodre Zloki ga je klepnia na spit dalje nego je danas ali je nakon par godina ipak spušteno na travajčinu 2 metra niže da bar moš ukopčat kako Bog zapovida. Što se ocjene tiče početni 7b+ zadnjih godina sve veći broj ljudi vuče na 7b što podržava i redakcija na čelu sa Did Marulom osim naravno u pogledu niže populacije (najčešće žena) koje kod prvog spita moraju izvest pravi detalja da dobave ono šta Jere Cokarić & prijatelji četkaju sa poda.

Igor Kosić Kosa - podržava 7b u slučaju Nevere jer viruje da je golden standard jedini pravi put, te se trudi u tom duhu odgajati svog potencijalog asa, malog Sergeja Kosića. Svaka čast Kosa, pravi si otac!
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07