• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Stana matirao!
 
 

Stana matirao!

Naša mater! / Foto:Kivi

...

Ipak je izdrža!!!


Yr.no je jučer zva dvi kapi kiše, a na kraju je bia potop - ma kako i ne bi - nebo je proplakalo kad se pročulo da je Ivan Mario Staničić na Gredi popea El Classico!

Redakcija je ovu vijest proslavila izrazito emotivno jer, ako se ne varamo, Stana je uša u treću sezonu projektiranja ove top linije, a zna se da šta na Gredi projektiranje duže traje manje su šanse za uspon. Rijetko koji težak je u stanju psihički izdržat projektiranje jednog te istog smjera duže od dvi-tri sezone, a Stana je dokaza da je klasa - ipak, čovik je Kivelin vitez.  Bravo asu još jednom - sad moš okrenit novu stranicu u životu!

I vrlo rado bi Stana napokon skinua svoja ukapčanja iz El Classica da nije voljenog nam Luke Kivele koji ovih dana pokušava riješit El Fanatico (extenziju El Classica na sidro od Falca), a što mu je svojevrsna ulaznica za ozbiljnije pokušaje u DVTu. Makino, ne sumnjamo u tebe!

...

Sezone prolaze, uvjeti su loši, bete su komplicirane, standard je čvrst, život na Gredi je surov ali isplati se - usponi na Majci se pamte do kraja života...



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990