• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Svitlo u tunelu!
 
 

Svitlo u tunelu!

Ajdeeee !!!

Ligo spasi nas!


Po ovoj bljuzgi od vrimena, novo kolo STBL-a je ka svitlo na kraju tunela.  Na rasporedu je ove subote (13.01.) u 18h, a ka i obično bit će prilika za druženje, ćakulu, očijukanje, šalu i razbibrigu uz 30 boulder linija šarenog stila i težine.

U trenucima dok jednim okom ovo čitate, a drugim provjeravate jel vanka napokon počela padat il će jugo derat još 10 dana, naš postavljač Ivan Lisica Lija je u završnoj fazi rutsetinga zatrpan  Cheetom, Fletom, 360-jem, X Cultom, Samsarom, Simplom, Lapisom, Morphom, Moonom, AIXom...  Smjerove smišlja isključivo  u kratkim vremenskim intevralima kako bi uspija kreaciju održat friškom, a puku šalje PRO tip da se istegnu doma ranije i da odaberu bolji par penja.

Kao i prošlo kolo, u subotu će vas  na pultu, od 17:30h dočekati Petra & prijatelji, a sistem penjanja će odrediti broj prijavljenih – virujemo da će to biti sistem na grupe koji je zadnji put dobija palac gori od aseva i rekreacije.

Do tada, nedajte se cikloni ljudi – voli vas Did!

 

>>> Foto moment sa ŽBLa 2009. u Kući od Marula kad su se na legendarnom zero gravity kolu držale čak i rupe na daskama! Spavaš li mirno Nikola Brajnov?


Komentari  

 
0 #1 Dani 2018-01-10 13:20
je je u međuvremenu zavidaji čvršće te volumene jer ekipa leti na sve strane :-)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07