• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Board je spas!
 
 

Board je spas!

...

Nakon ždere, a uoči lige!


Ok, ekipa, dosta je bilo! Zatvorite vaše frižidere, škrinje i podrume - dosta je lokačine i žderačine. Only way is up, a svi znamo da to nije samo reć pa ćemo lako. Triba uć u ritam, triba se zategnit, triba parirat okruženju!

A da ne ostanemo samo na pukoj demagogiji, priđimo na akciju - DRUGO KOLO STBLa je 13.01. u subotu! Ajmo, idemo, krenimo, stisnimo, zažilimo, napadnimo! Volumeni i hvatišta po PCu su već počeli misteriozno nestajat i ukazivat se na drugim mistima - teško Međugorje!


Da stvar bude pikantnija pobrinuli su se naši Imbusi na čelu sa Rožom koji su osvježili Moonboard sa setupom 2016.. Skinete li Moonboard aplikaciju na vaš mob taj setup nudi čak preko 17 iljada detalja svih težina! Ipak, pazite da ste dobro zagrijani i da ne napadate board umorni - otočka škola ne trpi takve ulete - zaplakat će vam ovojnice dok kažete keks! Inače to od ove godine i nije toliki problem jer nove markice HPSa od 2018. uključuju i osiguranje za penjače, a možete ih već dobit na našem pultu. Jel se refundira ovojnica od osiguranja, zaboravili smo pitat al pretpostavljamo da će Did to moć riješit!






 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990