• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ritam juga!
 
 

Ritam juga!

Odlična fotografija Branka Kragića, samo je ovi konop u pozadini dili od statusa profilne fotografije našeg Luke Trumbića!

Profilna?

Stina, sunce, vitar, kiša...


Prekrasna fotografija livo prodaje instant iluziju našim čitateljima koji će, čim je vide, reć - "To je to, sunce, more, Dalmacija!". Međutim ,mi lokalci, a bogme i Jernej Kruder i Martin Bergant dobro znaju kakve su se borbe vodile zadnjih dana južno od Omiša. 

Slovenski asevi, definitivno navikli na tvrde zimske uvjete, osjetili su novi level hladnoće koje samo na Vrulji može ponudit bura koja ne staje derat po penjalištu iz pravca brutalnog i snigom punog Biokova. Ivan Kuvačić Moco, svjedoči: "Teška Aljaska, stari moj!". Ipak, učinila je bura i nešto dobro - osušila je projekt skoro do kraja, a veliki as, Jernej Kruder ga trenutno penje sa "jednim sjedom". S obzirom da Vakula opet priti kišom za 27. i 28. prosinca slovenskim asevima će sutra biti servirano samo pola porcije bakalara, a o fritulama će moć samo maštat - AJMOOOOO ASEVI, SAD ILI NIKAD!!!

...

In the meanwhile, koji kilometar dalje, u Mimicama - Luka Trumbić Trumba, u stilu za kojeg pogađate da je toliko velik da ga je suvišno čak i spominjat, prolazi Gusjenicu samoubojicu (8a) i Francuska jaja (OWIP) 7c+. Prvi čovik Marulovih Trumbadura nije kria oduševljenje popetim, a na adrese autora smjerova je sipao same komplimente. Istovremeno, prva dama Marula, Vana Piccini, reda klasike u rangu 7b-b+, jedna od njih - Plavi 9, na pogled!

U trenucima dok guštate čitat ovaj riport, u Mimice je stiga Boro Čujić feat. Luka Tambača, Jensterle team samo šta nije, a dalje i da ne nabrajamo...Da li će sve te naše goste zadesiti zimska čarolija sa ove fotografije ili "teška Aljaska" doznat ćemo u danima pred nama. 









 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990