• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Fusion za Vanu!
 
 

Fusion za Vanu!

Teški Marjan, teška Fuzija!

Vana u akciji

... i Trumbu!


Teški Marjan, teško pločarenje!!!


Vana Piccini je jučer na Marjanu popela svoj prvi 7c u životu! A koji drugi nego Fusion, legendarni klasik, jedan od onih iz mitske marjanske triologije ploča. Ćer o Marula je već za vikend bila na pragu prolaska, a jučer je samo tribalo "stat na balun" i izvršit egzekuciju - tako je i bilo!
Redakcija na čelu sa Didom šalje iskrene čestitke Vani! Popet prvi c je za svakoga barijera koju u tom trenu nije lako probit al jednom kad se desi onda najčešće krene prava berba - samo naprid mala!

Međutim, to nije sve. Da Vana ne bi izjednačila u muško-ženskom dvoboju vezanom za ovaj smjer pobrinua se njen trener Luka Trumbić koji također prolazi smjer, a da stvar bude pikantnija, za kraj dana se počastia i Hong Kongom (7b+), također pločom par excellence! Triba li ode uopće dodat da je Trumba već bacia oko na Zadnju ružu Hrvatsku, majku svih ploča?
Iskoristi ćemo priliku i za poslat čestitku mladom Dariu Vrdoljaku koji nekidan u smiraj dana (a nego kad) prolazi svoj prvi 7a, jedan od najlipših te težine u svitu - Carsko vino. As o pločama marjanske triologije za sada samo sanja ali virujemo da će i za to uskoro doć vrime...>>> DIDOVA ĆOŠA:
- Marule, zima tek počinje, a već se zahuktava stvar oko Fuzije!
- Legendo, evo i baba se sprema u smjer.
- Zaustavi je Dide!
- Maci, teško. Lacan nam je jedina nada!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07