• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti EUSA 2017.
 
 

EUSA 2017.

EUSA 2017.

Penjačka fešta na pomolu!

Nakon višemisečnih peripetija napokon se krenulo sa organizacijom Evropskog sveučilišnog prvenstva u sportskom penjanju koje se 26.-28.07.2017. održava u Splitu! Radi se o najjačem penjačkom natjecanju ikada održanom u našem gradu, a SPK Marulianus je tehnički organizator penjačkih natjecanja i partner Splitskom sveučilišnom sportskom savezu, nositelju cilog prvenstva, koje osim sportskog penjanja uključuje odbojku na pijesku i košarku 3 na 3.

Od sutra kreću pripreme naše dvorane za natjecanja u disciplinama boulder ali i speed, za koju će se izgraditi potpuno nova 10metarska stijena. Kada se krajem tjedna u gradu pojave poznata postavljačka imena Grom - Margon - Vezovnik, pripremni radovi će dosegnuti vrhunac, a djelomično će se prebaciti i u Dom omladine di će se uz pomoć Lapisove infrastrukture održati natjecanje u lead disciplini.

Osim (nadamo se kvalitetnog) prvenstva i lipih uspomena koju će najbolji studeni-penjači Evrope ponit iz Splita (u planu je i njihovo upoznavanje sa DWSom), sportsko će penjanje i naša dvorana ostvariti značajano poboljšanje uvjeta za trening svih koji u dvorani borave i to je ono što nas posebno raduje!

A vratija se i izbornik... :-)
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07