• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Usponi na Gredi!
 
 

Usponi na Gredi!

Big Boy

Šok & nevjerica!


" Sve me podsjeća na lito 2009-te!"
Did Marul







Teško ludilo zadnjih dana na Markezinoj Gredi!
...
I samo pojavljivanje sestara Božić na Majci dobrano je diglo atmosferu i duh naših napaćenih težaka, a još kad je Vakula najavia nešto vitra, puk je uša u sending mode!
Prvo je po solidnom jugu, Iva Božić popela top klasik i liniju koju svak triba jednom barem okitit - Skyhook (7c). Ivi je ovo najteži smjer do sad iako je nije posebno namučia - sritni smo radi toga i iskreno joj čestitamo!
Kiša nakon juga nije pala ali je okrenulo na buru i ukapčanja su počela vijorit horizontalno. Tamo di prestaje svaka priča, u Velikoj rupi, čovik koji je za života posta legenda, Boris Zokić, prolazi megaliniju El Fanatico (7c+). Ovo je dugoočekivano prvo ponavljanje smjera, a Big Boy ne krije zadovoljstvo kvalitetom smjera i načinom na koji ga je išamara!
Istog dana u zadnje svitlo, Ivan Lisica Lija, prolazi vrhunski projekt desno od Balkan Boya kojeg je nedavno zabušia sa bratom Boćijem. Uspon je bia vrhunski doživljaj, a nakon prospavane noći as na stol baca ime i ocjenu od koje se ledi krv u žilama: U boy, u boy (8a+)!

U trenucima dok ovo čitate na Gredi traje zatišje ali sada kad je puk, nakon dugo vrimena, ponovo osjetia gušt prolaska, možete se kladit da će na penjalištu bit gadne akcije! Vakula asu, podrži ovaj napaćeni narod! G MUERTE !!!








 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990