• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Quasar update!
 
 

Quasar update!

Sandra Lisica u vapnencu Quasara na čiju je kvalitetu ljubomoran čak i onaj u švicarskom Ratikonu!

Quasar

Adio lito!


Ekipa sritna vam Velika Gospa! Tradicionalno na današnji dan naša redakcija pozdravlja lito i započinje službene pripreme za jesenju sezonu! Ne zanima nas šta kaže Vakula, koja je temperatura u hladu i u moru, znamo samo da je 15.08. i naša poruka na taj dan je - ADIO LITO!

Dakle, u sklopu priprema za jesen, jutros smo osim vraćanja zimske robe nazad u ormar i misnog slavlja odradili update situacije na biseru Kozjaka - Bobanovoj gredi točnije u smjeru Quasar kojeg vam preporučujemo da ove jeseni podjelite u 4 dužine umisto originalne tri. Prenosimo tekst koji objašnjava zašto, te ga uz osvježenu skicu možete naći u opisu penjališta Bobanova greda:

"Quasar - imamo korisnu napomenu za ovaj višedužinac i liniju koja je zbog svoje očitosti i lipote svojevrstan simbol Bobanove grede. Zbog specifičnosti terena treću dužinu preporučujemo da obavezno podjelite u dvije dužine kako bi izbjegli probleme sa trenjem užeta i otežanu komunikaciju sa partnerom. Idealno mjesto za sastavljanje dodatnog sidrišta je nakon izlaza iz prevjesa gdje počinje priječnica u lijevo, a potrebno je povezati spit i stablo gurtnama. U slučaju dodavanja međusidrišta u trećoj dužini, smjer po dužinama izgleda ovako: 6b(20m), 6c(30m), 7a(15m), 6a(25m). Obligatore ocjena za A0 uspon je 6c."






>>> Bobanova centrala:

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990