• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Titula za Bapsi & Niksija!
 
 

Titula za Bapsi & Niksija!

Niksi

Lead + speed PH...

 


Barbara Gilić & Nikola Kramarić
su seniorski prvaci Hrvatske u težinskom penjanju za 2016. godinu, a Bapsi je tome pridodala i titulu u disciplini speed. Velike čestitke našem dvojcu na pobjedi u prestižnoj kategoriji, a posebno Barbari koja je zadnjih sezona većinu vremena provela u saniranju ozljeda koje su je zadesile.

...

Nažalost, razočarani smo samom organizacijom natjecanja. Nakon niza godina vratija nam se PH u Split, većina penjačke scene se radovala tome jer tribalo je to bit pravo osvježenje, tim više što je Lapisova stina vjerovatno najbolja u državi. Tribalo je ali na tome je ostalo...

Dojma smo da organizator SPK Lapis nije shvatio problematiku, te je olako krenuo u organizaciju, a kao rezultat svega imali smo situaciju, gdje je satnica kasnila više sati i u toj mjeri da sve skupa ne bi bilo simpatično čak i na Vanka Regule a kamoli državnom prvenstvu. Sve se može razumit ali ta doza nepoštivanja koju je iskazao Lapis prema svima onima koji dolaze iz ostatka Hrvatske, neosvrtanje na zamolbe za detaljnom satnicom koju se kao organizator u raspisu obavezao da će dostaviti prije natjecanja, a koja je potrebna da ljudi mogu normalno isplanirat svoj dolazak i odlazak sa natjecanja, je jednostavno degutantna od strane organizatora.

Ma da je organizator uputio bar kratku ispriku tijekom tog cijelog vikenda ili pokazao bilo kakvu empatiju barem prema najmlađima koji su se učestalo žalili trenerima i roditeljima kako su se po nekoliko puta zagrijali i ohladili prije nastupa, vjerovatno ne bi nitko ništa zamjerio ali ovako, nažalost je.


Da ne bi ispalo da se samo žalimo,moramo reći da je postavljanje smjerova većinom bilo kvalitetno i da je nadogradnja lead stijene omogućila još bolje uvjete u ionako odličnoj infrastrukturi koju Lapis u Domu Omladine posjeduje - odnosi se i na boulder stijenu u istoj zgradi ali iskreno u sveopćem čekanju natjecanje je izgubilo uzbudljivost i napetost, te su sve ove dobre stvari pale u drugi plan.

...

Osim naših seniora pobjednika željeli bi čestitat i svim našim ostalim penjačima koji su nastupili, a posebno medaljašima: Laurenzu (srebro, lead i speed), Niki (zlato, lead i speed), Vani (srebro, lead / bronca, speed), Karli (zlato,lead), Frani (bronca, speed).
Potpuni rezultati oba dana u nastavku:

>>> PH lead 2016. potpuni rezultati
>>> PH speed 2016. potpuni rezultati

Čestitamo svima na postignutim rezultatima i vidimo se kod nas u studenom na  fešti od boulderinga!



Komentari  

 
+2 #1 rimac 2016-05-11 09:03
Nakon dobrog rezultata problemi se malo zaborave, ali, iako nemam veze s organizacijom natjecanja, bilo mi je krajnje neugodno razgovarati s ljudima iz Pazina i Zagreba koji su na put krenuli u 4 u jutro da bi "na vrijeme" došli na natjecanje. Eto, da su se organizatori bar ispričali, ovako je ispalo neodgovorno, ružno, bezobrazno...
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990