• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kupia je vodič!
 
 

Kupia je vodič!

to je to!

Svi na rotor!!!
Teški delirij nasta je nekidan u našoj susjednoj redakciji kada je stiga izlist da je kralj kraljeva – Adam Ondra – kupia on line englesku verziju mini vodiča za majku svih majki Markezinu Gredu!  „Sad mogu umrit!“ – reka je Did Marul, a Baba je u svom stilu dodala „Uspili smo u životu!“

Dok livo gledate screenshot ovog povijesnog događaja naši inženjeri već četkaju Perkov projekt, brišu oznake o magnezija u Megdanu da mu se oteža sajt, dižu sidro u projektu Veliki strop za 3-4 metra jer je teže i logičnije, dodaju spit između projekta  El Toro i spajaju ga sa Danom velikog trenja u ultra projekt Dan velikog Tora... Naše hostese i prateća vozila dežuraju na rotoru, a legendarne sekcije Kaštela i Solin prate južnu magistralu ako slučajno bane uz more!

Welcome Adame asu, svugdi si bia al ode te čeka novo životno iskustvo!
 

 

>>> Sitimo se dočeka koji smo organizirali za prečasnog Danija Andradu !!!

Komentari  

 
+4 #1 Tome 2016-04-27 16:24
Nakon što su Marulove morske jedinice pročitale izvještaj Dida Marula hitno su postavljene morske straže na relaciji Marina Kaštela- Mrduja-Podstrana! Poznavajući češki avanturistički duh, svi su upozoreni da posebno obrate pažnju na madrace i ostala plovila na napuhavanje. Majko...čuvamo te i s mora!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07