• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Turska uprise!
 
 

Turska uprise!

Foto: Vedran Puljiz

...

Oaza usrid grada...


Već nekoliko miseci lipa se akcija događa na Turskoj kuli koja je nakon temeljitog čišćenja oživila u svakom smislu, pa i onom boulderaškom. Prenosimo poziv dr. Joška Kalilića za zajedničku akciju ovog vikenda:






Poštovani volonteri,
Kao što znate nakon svečanog otvorenja očišćene i uređene Turske kule dogovoreno je s Parkovima i nasadima da će oni preuzeti održavanje parka što se je samo djelomično ostvarilo pa je postalo nužno da ih se zamoli da odrede dan u kojem će svi njihovi djelatnici provesti cijeli radni dan na Turskoj kuli i izvršiti malo temeljitije održavanje parka da se spriječi obilniji rast trave, raznog niskog raslinja te nakupljanje raznog otpada.
Oni su odredili da taj dan bude 17.4.16 (nedjelja) pa molim sve one volontere koji žele i mogu se pridružiti taj dan da im u tome dodatno pomognemo kako bi Turska kula bila još ljepša i sigurnija za brojne posjetitelje posebno za djecu iz dječjih vrtića koji sve češće posjećuju park, a krajem travnja očekuju se i neka veća društvena događanja u parku.



 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990