• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Fronta na Vrulji!
 
 

Fronta na Vrulji!

Vrulja

Kruder u ofenzivi!

Prije misec dana u naš regrutacijski centar je uša mladi Jernej Kruder i reka: "Dolazim bušit u Dalmaciju, odaberite mi komad stine da je netaknut i da je težak - želim osjetit život Dalmatinskog težaka!"

Suočeni sa nedavnim teškim okršajima u kanjonu Čikole i okolici Omiša, naš ekspertni team preporučuje Kruderu napad na djevičansku Vrulju na pola puta između Omiša i Makarske. Iako smo i dalje u ljutom okruženju ovim vještim manevrom barem nakratko smo ostvarili prednost pred neprijateljem koji se nije nada širenju fronte na jug, a posebno napadu na Vrulju o kojoj već desetljećima kruže glasine da je neosvojiva!
Kruder je doša u petak sa ocem na teren, ove sride stari mu, ka normalan, ide doma ostatku familije kitit bor, ist bakalar i otvarat poklone, a maloga ostavlja u dalmatinskom kamenjaru sa šakon mendula i demižanom vina. U međuvremenu Marulianus i Mosor šalju svoje PRO ekipe na teren kako bi priskočili u pomoć dok uoči Božića ne dođe u pomoć Luka Tambača.

Nema spavanja u Dalmaciji sine, vječna borba se nastavlja! 

Komentari  

 
+2 #1 ivica 2015-12-22 17:07
Prvi smjer,istina top rope,The source,pripada grupi autora zvanih Nineties crew,u sastavu: A Grabovac,G Bonačić,V Prvan,2x I Franceschi,K Ružić i ostali..Ocijenjen 6b/c by Frenky Diamond standard
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07