• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Jokin memorijal 2012.
 
 

Jokin memorijal 2012.

Joke u pustinji / Foto: Stipe Božić

...

Pikantno do bola!



Na memorijal momchino !!!








Dopusti li Majka Greda, 02.06. će se održat treći Jokin memorijal! Okupljanje u čast čovika čiji duh i energija i dalje žive svugdi oko nas je preraslo u tradiciju i po težačkom kalendaru označava početak lita, baš ka šta je Pozdrav trenju znak da je cvrčcima odzvonilo!

Dok sat sa vaše desne strane lagano odbrojava, vrime je da vam ponudimo par ovogodišnjih pikanterija...

- Okupljanje počinje od 14h, pa nadalje. U ležernoj atmosferi lagano ćemo ćaskat, pijuckat, očistit gradele, naložit vatricu i pustit neka dim domaće loze stvori pravu obiteljsku atmosferu u svakom sektoru. Dok Zlodre & Rico budu predvodili gurmanski dio započet će dozirane sportsko rekreativne aktivnosti ...

- Penjat će se smjerovi Posljednji romantik (6a, 40m - 2 dužine iz šuca) i Twist off na usnama (6b+, 30m) i to brzinski na top rope! Jednom riječju - apsolutni spektakl! Prema svim predviđanjima prosječnom težaku će tribat više vrimena za popet bilo koji od spomenutih klasika nego braći Levatić do vrha Debelog kuka! Nakon proglašenja najsporijih, nekoliko najboljih idu u finalno pripetavanje koje će se vjerovatno odigrat po noći uz lampe i šterike, a naravno tek nakon šta završimo sa blagovanjem plodova gradela!

- Paralizer Super Syle će bit sportski vrhunac večeri! Tamo će nekoliko najbržih cura i momaka iz Romantika i Twist offa penjat Paralizer (6b+), a stručni žiri će brojevima od 1-5 ocjenjivat kako ih se dojmia uspon - da dobro ste pročitali! Dosta je bilo kvantitete, ST scena poručuje svitu - ne zanima nas koliko nego kako !!! U opći dojam će se uračunavat - odjevne kombinacije, odnos sa publikom, tehnika gibanja, posebni efekti (french blow, kontra bokovi, sve vrste kačenja, all out dinamike, magnezijanje u detalju itd.). 

Naravno sve spomenuto vas nemora omest u vašoj interakciji sa omiljenim projektom kojeg ste baš taj dan tili četkat, čačkat i šuškat - dapače! Memorijal cijeni svaku aktivnost koja se radi od srca, memorijalu je prioritet opuštanje u prirodi uz gradele i
bogat instrumentalno vokalni program naših aseva, memorijalu nije bitno koliko nego kako, memorijalu je uvik draži atraktivan pad nego dosadan prolazak!

I zato - VIDIMO SE NA MEMORIJALU !!!




 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990