• Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
 
 

Klobuk - Klobuk

Index članka
Klobuk
Skice i popis smjerova

 

Lokacija i pristup



Bez obzira dolazite li iz pravca Splita, Trogira ili sa autoceste tj. Dugopolja - vozite u pravcu Solina di se nedaleko rotora (pokraj šoping centra Mercator), uključujete na manju cestu koja vodi u pravcu Mravinaca tj. Kučina. Nakon što prođete pokraj zadnjih kuća u Kučinama i počnete se spuštati u pravcu Žrnovnice - 100-ak metara iznad auto kuće As Teo, sa live strane vam počinje makadamski put (GPS: 43°31'32.04"S / 16°31'59.63"I) koji vas vodi do Klobuka. Bitno je naglasiti da se na ulazu u makadam nalazi rampa za kontrolu visine koja bi tribala onemogućiti prolazak kamionima i donekle spriječiti odlaganje krupnog otpada uz makadam. Rampa je postavljena na 230cm visine, pa ako imate vozilo visokog tipa nije loše unaprid provjerit oćete li uspit proć. Makadam je srednje kvalitete (pod uvjetom da nije pun blata nakon obilnih padalina) i uz pažljivu vožnju ga može proć većina obiteljskih automobila i klasičnih kombija.
Nakon 3,6km ili 15-ak minuta vožnje naići će te na putokaz za crkvicu Sv.Fabijana i Sebastijana. Odmah nakon toga će vam se ukazati panorama Klobuka, a par zavoja dalje i nekoliko malih ugibališta sa live i desne strane makadama koja služe kao parking. Na tom mjestu (GPS: 43°32'0.89"S / 16°33'49.82"I) počinje markirana planinarska staza koja vodi do podnožja penjališta (15min hoda).

Skice penjališta
S obzirom da na Klobuku postoji veliki potencijal za uređenje novih linija, a lokalni težaci ne štede truda - postoji vjerovatnost da će te naići na poneki smjer koji nismo stigli uvesti u naše skice. https://sardalavoro.it/cagliari/migliori-casino-online-2021 Sve dodatne informacije su uvik dostupne na info@marulianus.hr U slučaju da osobno planirate uređivati nove smjerove, potičemo vas na komunikaciju i koordinaciju sa našom redakcijom i lokalnom penjačkom zajednicom - zajedno smo jači!

Klobuk

Sektori


Sektor Rupa


Sektor Ploče


Sektor Centrala


Sektor Zmajevo gnjezdo








 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990