• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Dalmatiaclimbing.com!
 
 

Dalmatiaclimbing.com!

Dosta je diljenja šakon i kapon, ajmo skupit para za bušit!

Marjan

Ekskluziva!!!



Redakcija je odlučila uvest bitan novitet u folder Penjališta.




Marulova grafička sekcija je počela radit on line penjačke vodiče u PDF formatu koji se nakon downloada mogu printat ili npr. koristit na vašem mobitelu! Za sada su kompletno dovršeni vodiči za Markezinu gredu, te DWS na Sustipanu i Čiovu, a u pripremi su Trogir i Marjan. Sve spomenuto možete pronać na adresi www.dalmatiaclimbing.com koja će u skoroj budućnosti nudit vodiče za sva sportska, boulder i dws penjališta na područuju Dalmacije!

Za download vodiča vam je potreban Pay Pal račun ili ako ga nemate, možete naručit printani primjerak koji će vam stić poštom. Sve detalje na ovu temu pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript nove stranice!

Zašto smo se na ovo odlučili?

Stvar je vrlo jednostavna! Od kad znamo za sebe, non stop imamo velikih problema u prikupljanju sredstava za uređenje penjališta. Donacije su rijetke ili ih uopće nema, a naše financije nisu ni blizu dovoljne da bi se mogle mirit sa kilometrima stine u okolici grada. Odlučili smo zato na ovaj način prikupljat sredstva koja ćemo većinom ulagat u daljnji razvoj penjališta tj. penjačke zajednice u cijelini!

Prvi komentari na kvalitetu vodiča su pozitivni, a trudit ćemo se da tako bude i u budućnosti. Kad uskoro budemo na jednom mistu imali dostupne i redovno aploudane vodiče za sva penjališta - www.dalmatiaclimbing.com će sigurno bit hit!

Naravno, čeka nas još puno sidenja isprid ekrana ali sad osim čistog entuzijazma cili trud ima i dublji smisao!




>>> Kutak - 1000 zašto, 1000 zato!!!
- Skužaj Marule, šta će bit sa Penjalištima di su do sad bile skice?
- Asu, penjališta će sadržavat sve što i do sad osim što će umisto skice penjališta bit samo skica nekog od sektora - baš ka šta to radi Planetmountain! Inače, redakcija još nije uredila veći dio penjališta jer radimo prikovremeno na više fronti i tribat će vrimena...


Komentari  

 
-1 #1 Gost 2010-09-01 10:31
a kod vas nije recesija?
Citat
 
 
+2 #2 Gost 2010-09-02 07:36
Grijeh je spomenut recesiju dalmatinskom težaku - čoviku koji je odrasta na kori kruva, a neimaština mu je najbolji prijatelj!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990