• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Paklenica 2010.
 
 

Paklenica 2010.

logo

...

Kanjon report...

10 temeljnih postavki minulog vikenda!







1) XI. po redu BWSC je opet napunia kanjon do čepa! U petak umisto Andrade stiže vijest da se as razbolia i osta doma - težaci mu tužni ali uzdignuta čela poručuju - "Asu, ozdravi šta prije - čekaju te i lignje i Greda!"

2) Umisto Andrade iz Španjolske je u petak sletia Damir Jurišić Dama! Marulova zvijezda, odrađuje kratku pressicu i odma ide u smjer obavit kratki ček in i tonizaciju za sutrašnju tekmu!

3) Istu večer se odigrava Trango Film Festival di je uz favorita publike iz produkcije Bolderame veliko iznenađenje priredia, odnijevši prvu nagradu, film o bosanskoj narodnoj predaji (vicevima), etno outfitu i penjanju Adnana Čatića.

4) BWSC Cure: Od Marulovih legendi prva udara Jelena Jele Dujaković u navezi sa Majom Vukas! Cure na kraju 6. u čvrstoj konkurenciji, ostaje dojam da vride više - rispekt! Pobjednice Sunka Hraščanec i Inga Patarčić sa novim rekordom staze - 14min:53sec - uuuuuuuuuuu! Potpuni rezultati ovdje.

5) BWSC Muški: Kmansko-Poišanska kombinacija Dama & Pehi kuje pakleni plan sa ciljem da dobiju Mrazeka koji je bia u navezi sa nekim Čehom! Na drugom sidrištu naši kasne tek 1min15sec za spomenutim dvojcem ali suci im prekidaju nastup! Komentar Marulovog dvojca: "Da su nas pustili oprali bi ih pri vrhu na kondiciju!" Pobjedili su braća Bečan koji su u foto finišu uspili pristić hrvatske Hubere - braću Levatić! Dominaciju Varaždinaca potvrđuju trećim mjestom David & Mucko! Nema šta, "Pravi muži, pravi dečki...!!!"

6) Među brojnim okupljenima Marulovi reporteri su zatekli i našeg poznatog trenera Ivana Il Dottore Mihalja! Solinski neženja je posebno aktivan bia u bogato nagnutom Hramu!

7) Noćni život ko u Vegasu!

8) Tomas Mrazek se ipak odlučia aktivirat i potrošit koju dodatnu kaloriju! As je uletia u Marattonetu koja je jedva dočekala priliku da mu u jednom ulasku poji cilu kožu šta je skuplja sve ove godine! Kaže Tomas - "Teško!", a težaci mu odgovaraju: "Sada vidiš kako nan je!"

9) U nedilju Damir Jurišić brizinski riješava  On the edge, man (Fb7a+)! Nakon Fuzije više ništa nije isto!

10) Kažu da sljedeće godine 01.05. opet pada na vikend??? Jaco, reagiraj!!!




Komentari  

 
+1 #1 perija 2010-05-04 09:02
"... nejdu u krčmu po skrivečki..."
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990