• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt PRIČA IZ OGULINA!
 
 

PRIČA IZ OGULINA!

ImageDva dana vikenda smo proveli u Ogulinu - nije nam žaj, doma je ionako sve bilo mokro. Evo kratko seniorskog reporta za one koje zanima nešto više od samih rezultata... >>>








LEAD NATJECANJE je bilo ultimativni test psihofizičke izdržljivosti! Rane kvalifikacije u 9h i finale čiji se start u navali juniora odužia skroz do 21h mogli su izdržat samo najbolji!

U ženskoj konkurenciji Baki bez suvišnog pokreta odnosi više nego uvjerljivu pobjedu sa oba ispenjana smjera do vrha! U kvalifikacijama je uz nju jedina to učinila Maja Božić, a u finalu nitko. Tamara Zulim je u finalu došla najbliže Sandri, ukupno druga, a Maja Božić neočekivano pada u srednjem dijelu smjera i bronca odlazi u ruke Riječanke Maje Vukas. Naša je Jele na kraju zauzela četvrto mjesto.
U muškoj konkurenciji kvalifikacijski smjer do vrha penju Šobot, Matika, Gojtanić, Morić i naš as Lija, a kao šesti dalje ide i Gianfranco Dušić - naš Šime nažalost ostaje prvi iza liste. U finalu punom filmskih preokreta trojka koja je na papiru bila favorit za medalje pada najniže. Lija pada doslovno na prvom pokretu smjera (!?), par metara dalje i Šobot, a nešto iznad njega Matika. Inspirirani Morić prolazi smjer do vrha i pobjeđuje ispred mladog Gojtanića na drugom i Gianfranca na trećem mistu!




BRZINSKO NATJECANJE, održano dan kasnije, također nije pratilo planiranu satnicu ali virovali ili ne nije kasnilo već je uranilo!

Kod žena Baki opet sprema zlato u žep - svaka čast legendo! Tamara je druga, iza nje, a Maja uzima utješnu broncu!
Kod muškaraca opet neočekivani rasplet - najbrži od svih je bia Lija (kojem se očito nešto čudno događalo tih dva dana), naš eksplozivac Šime Malenica je drugi, a mladi Luka Trumbić treći.




>>> I tako je završia još jedan natjecateljski vikend za naše aseve. Što se tiče same organizacije natjecanja ništa se nije prominilo od prošle godine - previše neozbiljnosti u stilu bračkog Vanka Regule jednostavno ne ide uz službeni naziv " prvenstvo države".......ipak bili su tamo čelni ljudi komisije, pa ćemo prepustit njima da odrade svoj posao.


Evo par slija...






Image

>>> Sandra je ovaj vikend osvojila svoj 10. naslov državne prvakinje u zadnji 7 godina - total rispekt!

Image

>>> Jele je bila blizu medalje!

Image

>>> Old school as Filip Šobot

Image

>>> Matika u akciji

Image

>>> Nakon dvi godine posta Krešo Morić ponovo vraća jedan od državnih naslova nazad u Zagreb - sportske čestitke!
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990